Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ανατροπή με το λαό και τη νεολαία θεατές δε γίνεται…

Θαυμάστε τι είπε ο Α. Τσίπρας στην προεκλογική του συγκέντρωση: «Γι' αυτό θέλω να απευθυνθώ ιδιαίτερα και προσωπικά σε κάθε νέα και κάθε νέο. Σας ζητώ να δώσετε την Κυριακή μια ώρα από τη ζωή σας. Μια ώρα μόνο. Να πάτε στις κάλπες, για ν’ αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα». Λέει, δηλαδή, στους νέους ότι δε χρειάζεται να οργανωθούν, να παλέψουν μέσα στα σχολεία τους, τις σχολές τους, στο χώρο δουλειάς τους, στη γειτονιά, να πάρουν πιο ενεργά και πιο μαζικά μέρος στους λαϊκούς αγώνες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πεταχτούν για μια ωρίτσα την Κυριακή, να ρίξουν ένα κουκί στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά ας πάνε για μπάνιο.


Έτσι όμως δεν «αλλάζουμε την Ελλάδα». Τέλος στη βαρβαρότητα δεν μπαίνει με το λαό θεατή, να σε ψηφίζει μια φορά στο τόσο, αλλά με το λαό πρωταγωνιστή, να παίρνει αμπάριζα το σύστημα και τους διαχειριστές του.

Αυτή η αυταπάτη για εύκολες ανατροπές που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγαλύτερη ζημιά που κάνει στο κίνημα, η μεγαλύτερη υπηρεσία του στο σύστημα. Τι έγινε πριν δυο χρόνια; Αδυνάτισε το ΚΚΕ και ενισχύθηκε πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως ζημιώθηκε το κίνημα, ο λαός. Τι τους έκανε τους πάνω από 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ; Τους θέλει μόνο να τον ψηφίζουν, να κάθονται στον καναπέ, για να προχωράει αυτός σε αλισβερίσια, σε παζάρια, να συναγελάζεται με μεγαλοβιομήχανους και να περιδιαβαίνει στα σαλόνια της ευρωπαϊκής και αμερικανικής πλουτοκρατίας. Άλλος ένας λόγος που πρέπει οι εργαζόμενοι και τα παιδιά τους να του γυρίσουν την πλάτη.

Λύση υπάρχει, με δυνατό ΚΚΕ και το λαό οργανωμένο, πρωταγωνιστή των εξελίξεων! Με δυνατό ΚΚΕ, ο λαός και το κίνημα θα πάρουν τα πάνω τους, θα αναθαρρήσουν, θα ζωντανέψει η ελπίδα. Γι' αυτό ψηφίζουμε παντού ΚΚΕ την Κυριακή!