Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αισχρός αντικομμουνισμός

Η ιστοσελίδα «Εργατικός Αγώνας», ως ένα από τα κέντρα που πολεμούν το ΚΚΕ, ξεπερνάει πια τα συνηθισμένα όρια συκοφαντίας, διαστρέβλωσης και χυδαιότητας. Εξελίσσεται σε κέντρο κατασκευής προβοκατόρικων και ασφαλίτικων δημοσιευμάτων.

Γράφουν, ανάμεσα σε άλλα: «Πολλά λέγονται για την ηγεσία του ΚΚΕ. Ίσως το βαρύτερο απ’ όσα ακούγονται είναι ότι η αστική τάξη έχει βάλει στο χέρι το ιστορικό κόμμα της εργατικής τάξης».

Τι σημαίνει αυτή η χαφιέδικη βολή; Σηματοδοτεί την προετοιμασία νέου σκηνικού για το ανέβασμα νέου έργου σε βάρος του ΚΚΕ αμέσως μετά τις εκλογές.


Οι «καππαδόκες» του Εργατικού Αγώνα σήκωσαν τα μανίκια.

Να, το νέο σκηνικό:

«Στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι επιδόσεις που θα φέρει, μοιραία θα συγκριθούν με τα αντίστοιχα αποτελέσματα των εκλογών του 2010 και η σύγκριση αυτή δεν προμηνύει τίποτα το καλό».

Ρε λεβέντες, δεν ξεκινάμε καλύτερα τις συγκρίσεις με τα ποσοστά του 1983… Ή καλύτερα του 1991, του 1985, του 1958, του 1945, του 1930 και πάει λέγοντας.

Τα ποσοστά άλλων κομμάτων πώς ακριβώς θα τα μετρήσετε;

Για παράδειγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ το 2010 είχε πάρει 6%. Δηλαδή τώρα αν πάρει 8% ή 10% θα είναι διπλασιασμός και ιστορική νίκη; Μήπως πρέπει να σκεφτείτε ότι μάλλον πρέπει να υπολογίσετε ότι το 2012 είχε 27% και όπως ο ίδιος λέει ετοιμάζεται για κυβέρνηση; Λέμε τώρα…