Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πού το πάει το «Ποτάμι»;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Μαυρωτάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής με «Το Ποτάμι», μεταξύ άλλων ενδεικτικών για το «πού το πάει» το «Ποτάμι», ανέφερε και τα εξής:

«Η συνεργασία είναι στο DNA μας, οπότε το ιδανικό θα ήταν να γίνουμε ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Να υπάρξει μία σύνθεση που θα μας οδηγήσει στο μέλλον». 

Δηλαδή; Παλιές σάπιες ιδέες με «νεανικό» και «εναλλακτικό» περιτύλιγμα. Το «Ποτάμι» είναι μία από τα ίδια. Κόμμα-τσόντα στο αστικό πολιτικό σύστημα, κόμμα πρόθυμο να βάλει πλάτη στον εγκλωβισμό λαϊκών και νεανικών συνειδήσεων στο μονόδρομο της ΕΕ και του συστήματος. Αυτούς υπηρετούν και θέλουν να το κάνουν και από κυβερνητικό πόστο. Το ομολογούν και (όχι για πρώτη φορά) οι ίδιοι οι Ποτάμηδες. Το μόνο νέο που έχει το «Ποτάμι» είναι ότι πρόκειται για νέο μπαλαντέρ του συστήματος. Τίποτα καινούριο. Τα «νερά» του στην ίδια αντιλαϊκή κοίτη της ΕΕ κυλούν.


ΥΓ: Το copyright βέβαια για κυβερνητική συνεργασία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ δεν το κατέχει το «Ποτάμι». Πρόσφατες είναι δηλώσεις τόσο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ για το ενδεχόμενο μεταξύ τους συγκυβέρνησης…