Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής



ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωμιακής, με θέματα 1) τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων και 2) την τιμολόγηση του νερού.

Αποφασίστηκε να απαιτήσουμε από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:



  1.  Άμεση συντήρηση με τα κατάλληλα τεχνικά έργα, όλων των αγροτικών δρόμων ώστε να είναι βατοί όλο το χρόνο. Επίσης την κάλυψη των εξόδων συντήρησης του δρόμου Κωμιακή - Μυρίση που έγινε με πρωτοβουλία των κατοίκων λόγω της κακής κατάστασης του δρόμου.
  2. Χρέωση με την κατώτατη τιμολόγηση νερού που ισχύει στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τις ανάλογες ρυθμίσεις για πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες και καθορισμός δόσεων ανάλογα με τη δυνατότητα των κατοίκων.  Σημειώνουμε ότι, οι λογαριασμοί που θα έρθουν το επόμενο διάστημα, θα είναι για τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια που δεν είχε γίνει καταμέτρηση και μάλιστα με αυξημένο ΦΠΑ για όλο το ποσό.

Καταλήξαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις για τη λύση των προβλημάτων και καλούμε όλους τους κατοίκους και τους φορείς του δήμου να στηρίξουν τον αγώνα μας. 

Δεν δεχόμαστε να είμαστε δημότες δεύτερης κατηγορίας.
Να σταματήσει πια η εγκατάλειψη και η υποβάθμιση των χωριών.


Κωμιακή
8.6.2013