Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Σε Κόρωνο - Απείρανθο την Πέμπτη η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής



Αποφασισμένη να κλιμακώσει τον αγώνα για να μπει φρένο στη γενικότερη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και στην υποβάθμιση των ορεινών χωριών με την εφαρμογή του Καλλικράτη, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες ζωής, δηλώνει η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής Νάξου, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε κατάληψη στο Δημαρχείο Νάξου καταγγέλλοντας την απαράδεκτη κατάσταση τουοδικού δικτύου του νησιού, την εγκατάλειψη των ορεινών χωριών καθώς και την υπέρογκη τιμή του νερού που πληρώνουν τα ορεινά χωριά σε σύγκριση και με τις πεδινές περιοχές. 
Παράλληλα, ευχαριστεί «όλους τους φορείς του νησιού που στηρίζουν τον αγώνα της, είτε συμμετέχοντας ενεργά, είτε με μηνύματα συμπαράστασης».
Επισημαίνει ότι «συνεχίζοντας τη δράση μας, αντιπροσωπείες της Λαϊκής Επιτροπής θα βρίσκονται την Πέμπτη 20 Ιουνίου,το βράδυ, στην Απείρανθο και την Κόρωνο για να ενημερώσουν τους κατοίκους για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την ημέρα της κατάληψης του Δημαρχείου και να τους καλέσουν σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής:

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς του νησιού που στηρίζουν τον αγώνα μας, είτε συμμετέχοντας ενεργά, είτε με μηνύματα συμπαράστασης. 

Εμείς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ώστε να βάλουμε φρένο στη γενικότερη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και στην υποβάθμιση των χωριών μας με την εφαρμογή του Καλλικράτη, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες ζωής.

Συνεχίζοντας τη δράση μας , αντιπροσωπείες της Λαϊκής Επιτροπής θα βρίσκονται την Πέμπτη το βράδυ 20 Ιουνίου στην Απείρανθο και την Κόρωνο για να ενημερώσουν τους κατοίκους  για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την ημέρα της κατάληψης του Δημαρχείου και να τους καλέσουν σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί. 

                                                                                                                                    ΚΩΜΙΑΚΗ
                                                                                                                                    17/6/2013