Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δεν εμφανίστηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Πειραιά

Δεν εμφανίστηκαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Πειραιά για την περιοδεία που είχαν εξαγγείλει, μετά την αντίδραση των εργαζομένων και την αποφασιστική τους στάση, παρά το γεγονός ότι την ώρα της περιοδείας εμφανίστηκε κλούβα των ΜΑΤ στην είσοδο του αμαξοστασίου.

Ανακοίνωση της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Η αντίδραση των εργαζομένων στο Αμαξοστάσιο του Πειραιά πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλο τον κλάδο, για κάθε σωματείο, για όλη την εργατική τάξη, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ.


Όπως αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι κλιμάκιο βουλευτών της ναζιστικής συμμορίας θέλει να έρθει στο αμαξοστάσιο του Πειραιά για σήμερα το πρωί, εκφράστηκε η αντίθεση των περισσότερων συνάδελφων. Δήλωσαν με ξεκάθαρο τρόπο ότι οι χρυσαυγίτες είναι ανεπιθύμητοι στο χώρος δουλειάς.

Η διάθεση των συναδέλφων εκφράστηκε στην κοινή ανακοίνωση των σωματείων της εταιρείας (ΟΣΥ) αλλά και στην αποφασιστική τους στάση να μη κάνουν δεκτούς στο χώρο δουλειάς τα φασιστοειδή, να περιφρουρήσουν την απόφασή τους. Και αυτό παρά το γεγονός ότι την ώρα που είχε ανακοινωθεί η επίσκεψη, κλούβα με ΜΑΤ βρισκόταν εκεί για να επιβάλει την είσοδο των χρυσαυγιτών στο χώρο δουλειάς.

Η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό. Οι χρυσαυγίτες πήραν ένα καλό μάθημα. Δεν τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους. Η στάση όλων των συναδέλφων ήταν καθοριστική, ήταν ξεκάθαρη. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Η στάση τους είναι παράδειγμα για όλους τους εργαζομένους.

Δεν έχουν θέση στους χώρους δουλειάς οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Οι υπερασπιστές των πιο σκληρών εγκλημάτων, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών. Τα πρωτοπαλίκαρα της εργοδοσίας που στήνουν δουλεμπορικά γραφεία με εξευτελιστικά μεροκάματα.

Αυτή η αντίδραση των συναδέλφων στο αμαξοστάσιο του Πειραιά πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλο τον κλάδο, για κάθε σωματείο, για όλη την εργατική τάξη».