Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο «εργατικός αγώνας» στην υπηρεσία της ΣΥΡΙΖΑίϊκης προπαγάνδας

Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια. Τους ενδιαφέρει μόνο να χτυπήσουν το ΚΚΕ. Ο λόγος πρώτα απ' όλους για το ΣΥΡΙΖΑ και ένα σάιτ γνωστό για τον αντιΚΚΕ ρόλο του, που έχουν μπει για τα καλά στο χορό της κατασκευής συκοφαντιών ενάντια στο ΚΚΕ.

Έτσι, παρόλο που εκτέθηκαν καθώς έπεσε στο κενό η προβοκάτσια με την υποτιθέμενη διαγραφή της ΚΟ του ΚΚΕ στην Κόνιτσα και τις υποτιθέμενες διαφωνίες για το ποιος θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ για το δήμο της Κόνιτσας, επαναφέρουν την ίδια βρωμιά πασπαλισμένη με νέα «επιστημονική φαντασία» μέσω άλλων οδών.


Συγκεκριμένα, σήμερα το σάιτ που ονομάζεται «εργατικός αγώνας», ισχυρίζεται πως αποκαθιστά την «αλήθεια» για την Κόνιτσα, ενώ το μόνο που αποκαθιστά είναι η ΣΥΡΙΖΑίϊκης έμπνευσης προβοκάτσια. Το συγκεκριμένο σάιτ έχει πολλές φορές αποδείξει ότι δε χάνει ευκαιρία για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Μάλιστα τις περισσότερες φορές τις «ευκαιρίες» αυτές τις κατασκευάζει το ίδιο το σάιτ και τις πλασάρει ως «πληροφόρηση» δήθεν «από τις οργανώσεις του ΚΚΕ», για να δώσει στον αναγνώστη μια αίσθηση αληθοφάνειας. Βέβαια, πέρα από το «είσαι ό,τι δηλώσεις», δεν έχουν κάτι να πουν, καθώς ακόμα και η αληθοφάνεια γονατίζει κάτω από το βάρος της ανωνυμίας και της ψευδωνυμίας. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την συκοφάντηση του ΚΚΕ. Ζήλεψαν στον «εργατικό αγώνα» τη χάρη της «Αυριανής» και της «Αυγής» ή σπεύδουν να δώσουν χείρα βοηθείας στον ΣΥΡΙΖΑ, συκοφαντώντας το ΚΚΕ;

Ρητορική, βεβαίως, η ερώτηση, καθώς και από το συγκεκριμένο συκοφαντικό κείμενο, το σάιτ «εργατικός αγώνας» επιβεβαιώνει ότι μόνος λόγος ύπαρξής του είναι να επιχειρεί να σπείρει την αμφιβολία στο λαό για το ΚΚΕ και την πολιτική του. Για άλλη μια φορά αποκαλύπτονται.