Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Αυγή»: Το ήθος, το ύφος και ο ξεπεσμός

Εξανίστανται οι γραφιάδες του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην άποψη του Χαρίλαου Φλωράκη για τον Λαφαζάνη και τους ομοίους του, οι οποίοι επιχείρησαν να διαλύσουν το ΚΚΕ.

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια και το ψευτοριζοσπαστικό προφίλ που προσπαθούν να χτίσουν στον Λαφαζάνη -ότι τάχα είναι θεματοφύλακας μιας αριστεροσύνης αλά ΣΥΡΙΖΑ, που συνυπάρχει με ΠΑΣΟΚογενείς, εφαρμόζει τις αποφάσεις της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα φωνασκεί ως τάχα εσωτερική αντιπολίτευση για να κρατάει τα προσχήματα και να ψαρεύει από τα «αριστερά».

Η άποψη του Χαρίλαου Φλωράκη για τον Λαφαζάνη αποκαλύπτει τις ψευτιές του Λαφαζάνη και των ομοίων του ότι τάχα αποτελούν τιμητές του Χαρίλαου Φλωράκη, ο οποίος πρωτοστάτησε ενάντια σ’ αυτήν την «παρέα» και τις επιδιώξεις τους να διαλύσουν το ΚΚΕ.


Επειδή αποκαλύπτεται η αλήθεια, έσπευσαν ο Καρτερός στην «Αυγή» και ο Στάθης Σταυρόπουλος στον «ενικό» να σκίσουν τα ρούχα τους, μιλώντας για «προσωπική» επίθεση. Μιλούν αυτοί που εγκατέλειψαν την πάλη για το σοσιαλισμό και δούλεψαν για τη διάλυση του ΚΚΕ μαζί με εκείνους που κατηγορούσαν τον Χαρίλαο Φλωράκη και τα άλλα στελέχη του ΚΚΕ ως «δεινόσαυρο», «εικονολάτρη», «γεροντοκρατία του Περισσού» και άλλα τέτοια επίθετα, δανεισμένα από το στρατόπεδο των αντιπάλων του λαϊκού κινήματος και του ΚΚΕ.

Ας εξηγήσουν καλύτερα τον ξεπεσμό τους, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για το ΠΑΣΟΚ και άλλους, που έχει ως υποψηφίους τους Βουδούρη, Καρυπίδη.

Μιλούν περί ήθους αυτοί που γονάτισαν στην αστική τάξη για να κερδίσουν την εύνοιά της, προσπαθώντας να διαλύσουν το ΚΚΕ. Η μεγάλη πλειοψηφία ριζοσπαστών ανθρώπων καθώς και των φίλων και οπαδών του ΚΚΕ ξέρουν τις απόψεις του κάθε Καρτερού, ξέρουν και έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα τους και το ρόλο τους στη δύσκολη περίοδο της ανατροπής του σοσιαλισμού.

Γνωρίζουν, επίσης, ότι ο καπετάνιος Χαρίλαος Φλωράκης τους αντιμετώπισε όπως αξίζει σε όλους αυτούς που συνειδητά εγκατέλειψαν την πάλη για το σοσιαλισμό. Δεν έχουν πλέον καμία φερεγγυότητα όλοι αυτοί και με τα ψέματά τους δεν κρύβεται η αλήθεια.

Ε. Χ.