Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΥΓΗ: Τόνοι λάσπης και γκεμπελίστικης βρώμας εναντίον του ΚΚΕ

Η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ και της «Αυγής» στο βούρκο του ψεύδους δεν έχει όριο. Προκειμένου να επιτεθούν στο ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Αυγή» επιστρατεύουν κατά κύριο λόγο το μότο της γκεμπελίστικης προπαγάνδας, «πες πες ψέματα κάτι θα μείνει». Ξεπερνούν ακόμα και την κοινή λογική, εκθέτοντας την ίδια την «Αυγή» και τους συντάκτες της, αποδεικνύοντας την πρεμούρα τους να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ.

Σήμερα, η «Αυγή» αναπαράγει τη βρώμικη συκοφαντία (που από προχτές είχε σπεύσει να δημοσιεύσει το portal του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr) περί δήθεν διαγραφής «σχεδόν ολόκληρης της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ στην Κόνιτσα».


Αυτό το έκανε η «Αυγή», σήμερα δηλαδή: Δύο μέρες μετά τη διάψευση της συκοφαντίας από την Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας. Μία μέρα μετά την διάψευση της συκοφαντίας από την ίδια την Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας με ανακοίνωση της. Τη στιγμή που ακόμα και όσα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν τη συκοφαντία σε βάρος του ΚΚΕ, τα «μαζεύουν». Και ενώ ο ίδιος ο συντάκτης που υπογράφει το λίβελο, Χρήστος Σίμος, είχε επικοινωνήσει με το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ και είχε λάβει και τηλεφωνικά τη διάψευση! Δηλαδή, ενώ η «Αυγή» έχει όλα, μα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτό που γράφει είναι ένα αισχρό ψέμα, επιλέγει συνειδητά να το δημοσιεύσει, για να ρίξει λάσπη στο ΚΚΕ. Ο καθένας μπορεί να βγάλει συμπεράσματα.

Μάλιστα, στην πρεμούρα τους να χτυπήσουν το ΚΚΕ δεν τους αρκεί να βιάζουν την αλήθεια, αλλά φτάνουν στο σημείο να γράφουν ακόμα και αρλούμπες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συντάκτης της «Αυγής» γράφει: «Ωστόσο η ανακοίνωση της ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ υποστήριξε πως τα -διαγραμμένα- κομματικά της μέλη ήθελαν να στηρίξουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ»! Δεν είδε ο συντάκτης ότι η ανακοίνωση της ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ αναφέρεται σε «δήθεν διαγραφές», «δήθεν διαφωνία κομματικών μελών»; Δεν κατάλαβε; Δεν γνωρίζει ανάγνωση; Ή ελπίζει ότι δε θα καταλάβουν οι αναγνώστες την εξόφθαλμη παραποίηση της αλήθειας από την «Αυγή»; Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσίευση της «Αυγής» για το ΚΚΕ είναι καθόλα ψευδής.

Εξάλλου, η παραπάνω συκοφαντία δεν είναι και η μοναδική που «κοσμεί» τις σελίδες της σημερινής «Αυγής». Σε άλλη σελίδα δημοσιεύεται λίβελος εναντίον του ΚΚΕ, με υπογραφή Γ. Ανανδρανιστάκη. Ένας λίβελος παραγεμισμένος με φτηνούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του ΚΚΕ. Άραγε ο συντάκτης εμπνεύστηκε διαβάζοντας την ιστοσελίδα της ναζιστικής ΧΑ; Γιατί τα αίσχη που γράφει («αγέλαστη νομενκλατούρα του Περισσού», «μαγαζάκι» το ΚΚΕ και άλλα τέτοια φαιδρά) έχουν γραφτεί πολλάκις από χέρια ναζί και θα μπορούσαν κάλλιστα να δημοσιεύονται ατόφια στην ιστοσελίδα της ΧΑ. Βρώμα και δυσωδία. Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να χτυπήσει το ΚΚΕ και προκειμένου να το πετύχει δε διστάζει να χρησιμοποιήσει τόνους λάσπης και ψεύδους. Αποκαλύπτονται μόνοι τους. Μια επισήμανση: Ο Ανανδρανιστάκης στη σελίδα 11 διαμαρτύρεται ότι χαρακτηρίζουμε το ΣΥΡΙΖΑ «προβοκάτορες». Το χαρακτηρισμό αυτό όμως επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Χ. Σίμου, που προαναφέραμε, τέσσερις σελίδες πιο κάτω.

Η «Αυγή» και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατρακυλήσει στον «αυριανισμό», έχουν κάνει δεύτερο πετσί τους τις λάσπες και επιστρατεύουν τις γκεμπελίστικες ναζιστικές μεθόδους. Δε γνωρίζουμε, αν ζήλεψε η «Αυγή» το «μαύρο» χρώμα των ναζί. Σίγουρα όμως κερδίζει επάξια τον τίτλο της «κίτρινης», θυμίζοντάς μας και την ιστορία για το έρμο το μηδενικό που ήθελε να γίνει νούμερο.

Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει ως προτεραιότητα να εξαπολύει βρώμικες επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ. Δεν ξέρουμε αν αυτός ο ρόλος εντάσσεται στις εξετάσεις που δίνει κατά καιρούς στο σύστημα και στις διάφορες ενώσεις των καπιταλιστών με τις οποίες συγχρωτίζεται ή γιατί δεν αντέχει την τεκμηριωμένη πολιτική κριτική που του ασκεί το ΚΚΕ, η οποία σήμερα επιβεβαιώνεται και όλο και περισσότερος κόσμος προβληματίζεται. Ο λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.