Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Βλέπεις; Ακούς;… Καταλαβαίνεις; Ε τότε χρειάζεσαι ψυχίατρο!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία στο «Ακροπόλ», ανάμεσα σε άλλα, προσπάθησε να καλύψει τα ακάλυπτα, να κρύψει τα λερωμένα και άπλυτα του κόμματός του λέγοντας σε όσους τα βλέπουν και τα μυρίζουν ότι χρειάζονται γιατρό!

Προέτρεψε σε όσους λένε «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πασοκοποιείται» να πάνε «σε ψυχίατρο»!
Προσοχή λοιπόν!

Αν είδατε τον Οδ. Βουδούρη, που ψήφισε μνημόνιο και τωρινή συγκυβέρνηση, να χειροκροτεί τον Αλ. Τσίπρα στο «Ακροπόλ», ως υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και δίπλα του πολλά παλιά ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.


Αν είδατε τον Αλ. Τσίπρα να χαριεντίζεται με τον πρόεδρο του ΣΕΒ και να του υπόσχεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την υψηλή κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Αν διαβάσατε τις δηλώσεις του στο Τέξας, τους ύμνους στην αντιλαϊκή πολιτική Ομπάμα, τις διαβεβαιώσεις του «ότι δεν πρόκειται να σκίσει τις συμφωνίες με την ΕΕ»..

Αν ακούσατε τα πολλά ψέματα και τις συνεχείς κωλοτούμπες των ηγετικών του στελεχών για το χρέος, τα μνημόνια, τα αντιλαϊκά μέτρα, τις ιδιωτικοποιήσεις κ.λπ.

Τότε, κατά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είστε καθόλου καλά και χρειάζεστε ψυχιατρική υποστήριξη και ίσως και νοσηλεία!

Πρέπει να έψαξαν και να ταλαιπωρήθηκαν πολύ οι λογογράφοι και οι σύμβουλοι καθώς και ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας για να καταλήξει ότι η απάντησή του σε μια τεκμηριωμένη πολιτική εκτίμηση είναι λοιδορία και η προσβολή.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Και μόνο αυτό, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο καβάλα στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ του 2009, αλλά έχει ήδη καβαλήσει και το καλάμι της ΠΑΣΟΚικης αλαζονείας και έπαρσης. Έχει αντιγράψει τις μεθόδους και τα επιχειρήματά του. Η μόνη διαφορά είναι ότι το ΠΑΣΟΚ τα απόχτησε υπηρετώντας για χρόνια το σύστημα από τη θέση της κυβέρνησης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κυβέρνηση και προκειμένου να γίνει. Βοήθησε και η πείρα των ξεσκολισμένων ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν μαζευτεί μέσα και γύρω από αυτόν αν και αρκετά στελέχη του δεν την είχαν και πολύ ανάγκη.

Την υποκρισία και τον καιροσκοπισμό τα έμαθαν καλά στο σχολείο του οπορτουνισμού.
Όπως πάει ο ΣΥΡΙΖΑ και με τη φόρα που έχει πάρει ένα είναι σίγουρο, ότι θα ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ σε πασοκισμό…