Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Γ. Πρωτούλης στο «ΣΚΑΪ»: Το δόγμα «νόμος και τάξη» θα γυρίσει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο υπουργός Εργασίας έχουν ευθύνη να απαντήσουν «για τις αθλιότητες που βγήκαν από χτες» εναντίον των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».
Υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΜΕ είναι γνωστό και οι συνδικαλιστές του γνωστοί για τους αγώνες, τη στάση τους και τις μορφές πάλης που επιλέγουν, απάντησε στις δηλώσεις του Σίμου Κεδίκογλου σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Είναι πολύ φτηνός προβοκάτορας και έχουμε αντιμετωπίσει πολύ πιο ικανούς προβοκάτορες από τον υπουργό Εργασίας και από τον Κεδίκογλου».
Σημείωσε επίσης, ότι «οι συνδικαλιστές έχουν δικαίωμα να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας» και πρόσθεσε ότι ο κ. Βρούτσης αρνείται να δεχτεί εργαζόμενους και «όταν είναι να συναντήσει κάποιον βιομήχανο ή εφοπλιστή τρέχει και τα μεσάνυχτα για να τον δει».
Ο Γιάννης Πρωτούλης τόνισε πως «ο "νόμος και η τάξη" το "δόγμα του χωροφύλακα" απέναντι σε όποιον αντιδρά ενάντια στη βάρβαρη πολιτική, θα γυρίσει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση».