Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη» του Σαββάτου 31 Γενάρη 2015

Διαβάστε αύριο Σάββατο 31 Γενάρη στον «Ριζοσπάστη»
Στο 4σέλιδο «Κομματική Ζωή και Δράση»:
  • Οι εκλογές της 25ης του Γενάρη και η θετική τάση συσπείρωσης δυνάμεων στο ΚΚΕ: Πείρα από τη δουλειά των Οργανώσεων με δυνάμεις που εντάχθηκαν στη μάχη για την ενίσχυση του Κόμματος, με κόσμο που για πρώτη φορά προσέγγισε και στήριξε το ΚΚΕ.
  • Συζητάμε με τον κόσμο που έδωσε μαζί μας τη μάχη: Ρεπορτάζ από τις πρώτες μετεκλογικές συσκέψεις Κομματικών Οργανώσεων με οπαδούς και φίλους του Κόμματος.

Στο 4σέλιδο «Διεθνή και Οικονομία»:
  • Αποφάσεις ΕΚΤ για «πιστωτική χαλάρωση»: Τι είναι η περιβόητη «πιστωτική χαλάρωση» - Πού αποσκοπεί και πώς λειτουργεί - Ποια είναι η ενδοαστική διαπάλη γύρω από αυτήν και πώς θέλει να «παίξει» η νέα κυβέρνηση στο πλαίσιό της - Γιατί ούτε αυτή «σώζει» τον καπιταλισμό από τις κρίσεις του - Γιατί δεν συνιστά «χαλάρωση» για τους λαούς.
  • ΗΠΑ: Η πολιτική Ομπάμα «μποναμάς» για τα μονοπώλια. Αυξήσεις - ψίχουλα σε εργαζόμενους, επενδυτικά προγράμματα που θα ωφελήσουν συγκεκριμένα τμήματα του κεφαλαίου.
  • ΗΠΑ - ΙΝΔΙΑ: Ετοιμάζουν κοινές μπίζνες σε πολλές περιοχές. Ενδεικτικό της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων των δύο αστικών τάξεων το πρόσφατο ταξίδι Ομπάμα στο Νέο Δελχί.