Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Διαβάστε το 4σέλιδο του ΚΚΕ για τους ανέργους ενόψει των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών

Διαβάστε το τετρασέλιδο φυλλάδιο που εξέδωσε το ΚΚΕ για τους ανέργους ενόψει Ευρωεκλογών, Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών, με κεντρικό σύνθημα «ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ» και «Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές» και «Λαϊκή Συσπείρωση στις Περιφερειακές - Δημοτικές εκλογές» (στο τέλος επισυνάπτεται ολόκληρο σε μορφή pdf).

Συγκεκριμένα στο 4σέλιδο μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Απαιτούμε επίδομα ανεργίας και ουσιαστικά μέτρα προστασίας για την οικογένειά μας και για όσο διάστημα βρισκόμαστε άνεργοι.


• Διεκδικούμε το δικαίωμά μας στη σταθερή εργασία με ικανοποιητικό μισθό και σύγχρονα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

• Καταδικάζουμε την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που μειώνουν το επίδομα ανεργίας, που "σφάζουν" τους μισθούς, που ισοπεδώνουν εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, που έχουν το θράσος και την απανθρωπιά να στέλνουν σε εμάς εξοντωτικά χαράτσια και φόρους και να χρηματοδοτούν τους μεγαλοεπιχειρηματίες στο όνομα της κρίσης».

«(...) Τιμωρούμε τα κόμματα του ευρωμονόδρομου για τα ψέματα που είπαν και συνεχίζουν να μας λένε για την ΕΕ, την ανεργία και την κρίση.

Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, την ένταξη στην ΕΕ και την ΟΝΕ, ανοίγει ο δρόμος για την ευημερία των εργαζομένων και το εξασφαλισμένο μέλλον των νέων. Όμως το Μάαστριχτ άνοιξε το δρόμο στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, απελευθέρωσε την κίνηση των κεφαλαίων και εμπορευμάτων και γιγάντωσε τον εφιάλτη της ανεργίας και της φτώχειας».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το 4σέλιδο φυλλάδιο του ΚΚΕ για τους ανέργους.