Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονική επίθεση των παρακρατικών
Ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» συνεχίζει τη δημοσίευση μερικών ακόμα φωτογραφικών στοιχείων για τη δολοφονική δράση των παρακρατικών στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της περασμένης Πέμπτης στο Σύνταγμα, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του 53χρονου συνδικαλιστή οικοδόμου και τον τραυματισμό δεκάδων διαδηλωτών. Είναι μόνο κάποια από τα πολλά στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι το σχέδιό τους ήταν οργανωμένο και δολοφονικό. Οτι ο εξοπλισμός που είχαν οι προβοκάτορες είναι εξοπλισμός που χρησιμοποιούν μόνο οι δυνάμεις καταστολής του αστικού κράτους, όπως τα ΜΑΤ. Οτι με αυτά τα όπλα χτύπησαν τη διαδήλωση για να τραυματίσουν, να δολοφονήσουν. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι αποκαλυπτικά!

...αφήνοντας πίσω της «μανιτάρι» καπνού. Πιθανόν πρόκειται για νέου τύπου βόμβα κρότου - λάμψης. Πού βρήκαν οι δολοφόνοι τέτοιο όπλο;

Τα «παλικάρια» κρυμμένα πίσω από μάσκες και κουκούλες ετοιμάζονται να επιτεθούν...

Πειθήνια όργανα των ασφαλιτών καθοδηγητών της δράσης τους

Φοράνε τις μάσκες

Με τον πυροσβεστήρα κατά των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ...

Χειροβομβίδα κρότου - λάμψης των προβοκατόρων σκάει πίσω από την περιφρούρηση, που όμως μένει ατάραχη. Η τεχνική των ΜΑΤ που εφάρμοσαν οι χαφιέδες δεν έπιασε

Μια ακόμα χειροβομβίδα κρότου - λάμψης σκάει μέσα στο πλήθος, από τις πολλές που είχαν στη διάθεσή τους οι προβοκάτορες. Ορισμένες φαίνεται να ρίχτηκαν από τις... δυνάμεις υποστήριξης μέσα στην πλατεία

Με πυρσούς, πέτρες και κροτίδες στο μαύρο ρόλο της καθυπόταξης του λαϊκού κινήματος μέσω της προβοκάτσιας

Ετοιμοι για τη μαύρη αποστολή τους...

...έτοιμος να φορέσει μάσκα βιοχημικού πολέμου που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ...

...κι εδώ με τη μάσκα να κρέμεται από τον ώμο

Κουκουλοφόρος καθοδηγεί διμοιρία ΜΑΤ
Ο αρχηγός των κουκουλοφόρων - αλλά όχι μόνο - κάθεται απέναντι από τη διμοιρία των ΜΑΤ για να ακούσει οδηγίες από τον ασύρματο
Στο βίντεο από την ιστοσελίδα «Κεντρί» εμφανίζονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται επί της οδού Σουρή και να δέχονται πέτρες και άλλα αντικείμενα. Μέσα στους διάφορους κουκουλοφόρους που πετούν τα αντικείμενα από τη Λ. Αμαλίας, είναι και ένας νεαρός, με καδρόνι στο χέρι, καπέλο και μάσκα στο πρόσωπο.Κάποια στιγμή κάθεται για λίγο και παρακολουθεί με προσοχή τι λέγεται στο ακουστικό που φοράει. Υστερα σηκώνεται, κάνει σήμα στους άλλους κουκουλοφόρους να σταματήσουν το... παιχνίδι και φωνάζει στους αστυνομικούς να φύγουν, υποδεικνύοντας και από ποιο δρόμο. Τα ΜΑΤ αμέσως οπισθοχωρούν προς την οδό Φιλελλήνων... Η συνεργασία ΜΑΤ και κουκουλοφόρων σε όλο της το μεγαλείο...
Δημοσιεύουμε δύο χαρακτηριστικά πλάνα από το συγκεκριμένο βίντεο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, σηκώνεται και φωνάζει στα ΜΑΤ να φύγουν, υποδεικνύοντάς τους και από ποιο δρόμο. Τα ΜΑΤ κάνουν μεταβολή και φεύγουν...
ΛΑ.Ο.Σ.
Ομολογούν τον προβοκατόρικο ρόλο τους
Τα παλιά χακί σακίδια καπνογόνων που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις καταστολής στα χέρια προβοκατόρων που επιτίθενται σε διαδηλωτές
Αυτήν τη φορά, έσπασε τα μούτρα του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επιχειρώντας μια ακόμα κωλοτούμπα. Σε άρθρο του στη «Real News», την Κυριακή, προσπαθώντας να απαντήσει στο ΚΚΕ, δεν καταφέρνει παρά να το επιβεβαιώσει για τον προβοκατόρικο ρόλο του κόμματός του. Παίρνει υπό την προστασία του τους προβοκάτορες, που επιχείρησαν δολοφονική επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ την περασμένη Πέμπτη, τους οποίους βαφτίζει «διαδηλωτές» και διαμαρτύρεται που το ΠΑΜΕ δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν το ...έργο τους!
Ο Γ. Καρατζαφέρης αναπαράγει αυτούσια τα επιχειρήματα των δήθεν «αντιεξουσιαστών» προβοκατόρων, γράφοντας: «Σε κρίσιμες ώρες για τη χώρα μας δεν μπορεί κανείς να παίζει ή να αποφεύγει τις ευθύνες που έχει, για να καλύψει μια λάθος επιλογή του όπως αυτή να "προστατεύσει" τη Βουλή, μην αφήνοντας να περάσει κανείς ή να πλησιάσει κοντά (κάτι που το έκανε και το Μάη του 2010) λειτουργώντας ως ιδιοκτήτης της συγκέντρωσης. Κάτι που δεν ήταν ευθύνη των μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, αλλά της Αστυνομίας». Βαφτίζει, λοιπόν, παιχνίδι την παλλαϊκή διαδήλωση (δεν μπορεί κανείς να παίζει), και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα της χρεώνει ρόλο αστυνομίας! Προσφιλής μέθοδος γκαιμπελισμού, προκειμένου να προτάξει ενάντια στη διαδήλωση την κρατική καταστολή. Αυτήν ήθελε ενάντια στο κίνημα, γι' αυτό καλύπτει τους προβοκάτορες που ανέλαβαν ρόλο κρατικής καταστολής ενάντια στη μεγαλειώδη λαϊκή συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ.
Και συνεχίζει: «Το ΚΚΕ, προσπαθεί με τα υπολείμματα, από τη συμφωνία Στάλιν - Χίτλερ, γκεμπελικής προπαγάνδας να ρίξει την ευθύνη όχι τόσο στην Αστυνομία αλλά στους διαδηλωτές»! Να που ελλείψει άλλων επιχειρημάτων χρησιμοποιεί τη βρωμιά των ιμπεριαλιστικών επιτελείων περί εξίσωσης Στάλιν - Χίτλερ, ονομάζοντας τους προβοκάτορες διαδηλωτές. Αλλη μια ομολογία του ότι στους προβοκάτορες συμμετέχουν και δικοί του γι' αυτό τους λέει «διαδηλωτές». Για ξεκάρφωμα.
Ο ίδιος άνθρωπος, στις 5 Μάη του 2010, έλεγε απ' το βήμα της Βουλής, όταν και πάλι επιχειρούσε να προβοκάρει το ΠΑΜΕ: «Πρέπει το ΚΚΕ να ξεκαθαρίσει αν ξεκίνησε πάλι αντάρτικο. Και σήμερα έχουμε τις ενέργειες αυτές που γίνονται απ' έξω. Η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να περιφρουρήσει το φρόνημά της, τις ιδέες της, την ελευθερία και τη δημοκρατία από οποιονδήποτε τις απειλεί».
Ο Καρατζαφέρης και η αγέλη του αποδεικνύονται αδίστακτοι, όταν πρόκειται για λογαριασμό της αστικής τάξης να χτυπήσουν το λαό, χτυπώντας το κίνημά του και βεβαίως την πρωτοπορία του, το ΚΚΕ. Με ίδιο στόχο, αυτοί που πριν ένα χρόνο εγκαλούσαν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ ότι απειλούν τη Βουλή, το πολίτευμα, το Σύνταγμα κ.λπ., σήμερα εγκαλούν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για ακριβώς το αντίθετο, ότι δήθεν προστάτευσαν, και μάλιστα κακώς, τη Βουλή λειτουργώντας σαν ιδιοκτήτες της συγκέντρωσης!!!
Τα παραπάνω που είναι αρκούντως αποκαλυπτικά του ρόλου αυτού του αντιδραστικού αντιλαϊκού μορφώματος τα συνοδεύει, μην έχοντας άλλα επιχειρήματα, με πρόσθετους ακροβατισμούς, έχοντας το θράσος να επικαλεστεί την Ιστορία του ΚΚΕ, τους Πλουμπίδη, Ζαχαριάδη, Βαβούδη, για να καταλήξει στην κατηγορία σε βάρος του Κόμματος ότι «όποιος διαφωνεί με την κομματική γραμμή ή με την ιδεολογία του είναι χαφιές και συνεργάτης της Ασφάλειας». Και ότι ο Μανιαδάκης χρηματοδοτούσε το «Ριζοσπάστη». Ασφαλίτικη τύπου Μανιαδάκη προπαγάνδα, αφού τότε ο «Ριζοσπάστης» ήταν παράνομος, ενώ η Ασφάλεια, για να τσακίσει το ΚΚΕ, έβγαζε δικό της «Ριζοσπάστη». Αυτόν εννοεί ο απόγονος των Μανιαδάκηδων. Οσο για τα ηγετικά και ηρωικά στελέχη του ΚΚΕ, νομίζει πως φέρνοντας την Ιστορία στα μέτρα του θα ρίξει λάσπη στο Κόμμα μας. Είναι βαθιά γελασμένος. Οι κομμουνιστές ήρωες στους οποίους αναφέρεται, χιλιάδες άλλοι, στο σύνολό του το ΚΚΕ, υπήρξαν θύματα απηνούς διωγμού απ' τους ιδεολογικούς και πολιτικούς του προγόνους και των μεθόδων τους, πολλές απ' τις οποίες επιβιώνουν έως σήμερα έχοντας την κάλυψη του ΛΑ.Ο.Σ.
Τα μαζεύουν όπως όπως οι «Δεν πληρώνω»
Να τα μαζέψει άρον άρον επιχειρεί το αυτοαποκαλούμενο «Δεν πληρώνω», μετά την αποκάλυψη της «ομπρέλας» που παρείχε στους παρακρατικούς να επιτεθούν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, αλλά και την υπεράσπισή τους μετά τη δολοφονική επίθεση. Σε ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να απαντήσει σε δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» του Σαββάτου, αρνείται κάθε σχέση με τους προβοκάτορες, τους οποίους όψιμα αποκηρύσσει και καταγγέλλει το ΚΚΕ για «ενδοκινηματικό εμφύλιο» επειδή τους αποκαλύπτει.
Πρόκειται για τις ίδιες ομάδες, οι οποίες, στην προηγούμενη ανακοίνωση που εξέδωσαν για τα γεγονότα της Πέμπτης, το μόνο που βρήκαν να καταλογίσουν στους εντεταλμένους δολοφόνους, ήταν ότι «αξιολόγησαν το συμβολισμό της σύγκρουσης με τα ΜΑΤ στην Βουλή ως πιο σημαντικό από την ανθρώπινη ζωή των πολιτικών αντιπάλων μεν, εργαζομένων δε, που τους έφραζαν το δρόμο»!
Εδιναν μ' αυτόν τον τρόπο άλλοθι στην παρακρατική επίθεση, ξερνώντας ταυτόχρονα μίσος για το ΠΑΜΕ, το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, «με πρόφαση την περιφρούρηση της διαδήλωσής "του", παρέταξε ομάδες ροπαλοφόρων απέναντι σε χιλιάδες διαδηλωτές και, στην πραγματικότητα, περιφρούρησε το Κοινοβούλιο, από το ξέσπασμα της οργής των εργαζομένων που στόχευαν να παρεμποδίσουν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και να ρίξουν την κυβέρνηση».
Στη νέα ανακοίνωση, ισχυρίζονται ακόμα ότι «το δικό μας μπλοκ βρισκόταν πολύ μακριά (Οθωνος και Αμαλίας) από τον τόπο των επεισοδίων (Βασ. Γεωργίου)». Οι φωτογραφίες, όμως, που δημοσίευσε τις προηγούμενες μέρες ο «Ρ», αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της αλήθειας και αποκαλύπτουν το ρόλο του Δούρειου Ιππου που έπαιξε το συγκεκριμένο μπλοκ για να ξεκινήσει η επίθεση των παρακρατικών στο ΠΑΜΕ.