Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΟΒ Νάξου της ΚΝΕ για την τραμπούκικη επίθεση χρυσαυγίτη σε μέλος του ΠΑΜΕ ΝάξουΗ ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να καταδικάσει αποφασιστικά την τραμπούκικη επίθεση χρυσαυγίτη (ιδιοκτήτη γνωστού νυχτερινού club στη Νάξο), σε μέλος του ΠΑΜΕ.  

Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η διαπλοκή της με επιχειρηματικά συμφέροντα, με βρώμικους κύκλους, με μαφιόζους και εγκληματικά κυκλώματα, η διαπλοκή της με τον σάπιο κρατικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής δεν είναι τυχαία γεγονότα, όπως τυχαία δεν ήταν η δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι που ακολούθησε μετά τη δολοφονική επίθεση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα.

 Η Χρυσή Αυγή είναι μια οργάνωση θρασύδειλων δολοφόνων και τραμπούκων που δρα, οργανώνεται και εξοπλίζεται με ένα σκοπό: να χτυπήσει το εργατικό λαϊκό κίνημα και να τρομοκρατήσει κάθε νέο και νέα που σήμερα αγανακτεί και σηκώνει κεφάλι για την κατάσταση που ζει στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο. 

Η οργανωμένη, συλλογική δράση είναι η μόνη που μπορεί και θα πνίξει τα τσιράκια των εφοπλιστών της Χρυσής Αυγής και το καπιταλιστικό σύστημα, που τους θρέφει και τους χρειάζεται. Γι’ αυτό σε κάθε χώρο που ζει, σπουδάζει και δουλεύει η νεολαία πρέπει να απομονωθεί, να μην έχει τόπο να σταθεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή. Παντού σε κάθε σχολείο, σε κάθε γειτονιά να καταδικαστεί η δολοφονική δράση τους και η σάπια ιδεολογία τους! 

Καλούμε τη νεολαία της Νάξου να καταδικάσει μαζικά και να απομονώσει τη δολοφονική ναζιστική Χρυσή Αυγή και τους υποστηρικτές της. Να ξεβρομίσουμε τα σχολεία και τους χώρους όπου ζει και εργάζεται η νεολαία από το φασιστικό απόστημα της Χρυσής Αυγής. Να μη δείξει καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και να μην επιτρέψει την εκδήλωση παρόμοιων φαινομένων στο νησί μας.

Πολεμάμε το δηλητήριο του φασισμού-ναζισμού.
Δεν αφήνουμε τόπο να σταθούν οι φασίστες χρυσαυγίτες.
Παλεύουμε για την ανατροπή του συστήματος που τους γεννάει.


.