Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δ. Κουτσούμπα - Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ


Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπαν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μουσικοί από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.


Επίσης δέχτηκε ευχές από μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».
Στη συνέχεια ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά, να προϋπαντήσουμε το 2014 με υγεία και δύναμη, να γίνει χρονιά ανασύνταξης του εργατικού λαϊκού κινήματος, προώθησης της λαϊκής συμμαχίας, ισχυροποίησης του ΚΚΕ. Για να αποκτήσουμε μια πραγματικά εργατική λαϊκή αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος, η νεολαία της χώρας μας, όχι μόνο για να παλεύει απλά για μια μικρή ανακούφιση των εργαζομένων, για την αλληλεγγύη που είναι τόσο απαραίτητη σήμερα, αλλά ταυτόχρονα και κυρίως να ανοίγει καινούργιους δρόμους για ανατροπές στο επίπεδο της εξουσίας, για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Καλή χρονιά, με δύναμη, με υγεία, καλό κουράγιο.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά απ' το πρόγραμμα "ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" και να δηλώσουμε για άλλη μια φορά, αυτή τη χρονιάρα μέρα, ότι το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα για στεγνά προγράμματα, στηρίζει γενικά τα στεγνά προγράμματα και ειδικά τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ. Ταυτόχρονα μέσα σ' αυτές τις συνθήκες της κρίσης, όπου δυσκολεύει για όλους η κατάσταση, θα πρέπει να ενισχυθούν ειδικά αυτά τα προγράμματα που προβλέπουν την πρόληψη, τη θεραπεία, την επανένταξη και βέβαια να εξασφαλίζουν σε συνέχεια δουλειά για όλους τους πρώην χρήστες. Να ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλους σας, καλή χρονιά να έχουμε με αγώνες, δυναμικά, προχωράμε μπροστά, θα τα καταφέρουμε».