Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων μετά από έναν χρόνο συνεχή αγώνα κέρδισαν το αυτονόητο: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.


ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΑΜ - ΔΗΚΕΜΕ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων μετά από έναν χρόνο συνεχή αγώνα κέρδισαν το αυτονόητο: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. Την Πέμπτη 18 Νοέμβρη 2011 και οι 33 εργαζόμενοι πέρασαν στο εργατικό δυναμικό του Δήμου.

Οι εργαζόμενοι με τους νόμους της Κυβέρνησης θα πετάγονταν στο δρόμο. Στην ανεργία που με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν ξεπεράσει της 900.000 επίσημα και πάνω από 1.000.000 ανεπίσημα. Η κυβέρνηση και η Ε.Ε θέλουν τους εργαζόμενους των Δήμων στην ανεργία και στην ανασφάλεια. Στην θέση τους θέλουν εργολάβους με εργάτες σε μισθούς πείνας.


Η επίμονη και η πίστη στον συνεχή αγώνα μας δικαίωσε.
Με καταλήψεις – απεργίες – στάσεις εργασίας – παραστάσεις διαμαρτυρίας και καταδικάζοντας την πολιτική του ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ και των κόμματων του Ευρωμονόδρομου που ευθύνονται για όλη αυτή την κατάσταση, για την εξόντωση των Λαϊκών οικογενειών, οδήγησαν το Δ.Σ. του Δήμου να πάρει θετική απόφαση.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ

Κάθε μορφή αγώνα όταν είναι δεμένη με την καταδίκη και την πολεμική του πολιτικού συστήματος που εξυπηρετεί τους Βιομήχανους τους Εφοπλιστές , Μεγαλοεπιχειρηματίες και Μεγαλοεργολάβους θα είναι μάχη νικηφόρα.

Καλούμε σε συνεχή ΑΓΩΝΑ και ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ όλους τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι του Δήμου θα συνεχίσουν να χτυπιούνται. Η εφεδρεία έχει και στόχο τους εργαζόμενους των Δήμων. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. Δυναμώνουμε τα ταξικά σωματεία του Π.Α.ΜΕ. Κάνουμε την οργή μας δύναμη ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ü  ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ü  ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ü  ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
                                                                                                                                                    
* ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ *

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ