Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Κραυγαλέα υποστήριξη της Λεπέν από την «Καθημερινή»

Τέτοια υποστήριξη της Λεπέν μέσω του Σουλτς από την «Καθημερινή» (διά γραφίδας του γνωστού γραφικού βλακός της «Δεύτερης Σελίδας»), δεν θα την περίμενε ούτε ο Μιχαλολιάκος εν Ελλάδι φυλακισμένος.

Ο στόχος βέβαια ένας: Να κατακεραυνωθεί ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και όσοι τον στήριξαν, ο οποίος ευρωβουλευτής (άκουσον, άκουσον!!!) τόλμησε να ζητήσει το λόγο για ένα διαδικαστικό ζήτημα μέσα στο «Ναό» του Ευρωκοινοβουλίου, από τον κ. Σουλτς, ο οποίος μη ανεχόμενος τη διαδικαστική παρέμβαση, τον «απέβαλε» από την αίθουσα προφανώς, γιατί εμπόδιζε ο Παπαδάκης την Λεπέν να αγορεύσει.


Δεν έχει σημασία βέβαια ότι στη συνέχεια το προεδρείο παραδέχτηκε ότι ευρωβουλευτής του ΚΚΕ είχε δίκιο στο θέμα το οποίο έθετε, δηλαδή περί του τι εκπροσωπούν οι μη εγγεγραμμένοι σε ομάδα ευρωβουλευτές… (Κάτι φυσικά που αποκρύπτει -προφανώς ως μη αρμοδίως γνωρίζων- ο ίδιος γραφικός βλαξ της «Καθημερινής»)…

ΥΓ: Συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για το ύφος του συγκεκριμένου σχολίου. Είναι όμως αντίστοιχο απολύτως του ήθους του αρθρογράφου της «Δεύτερης Σελίδας» της «Κ».