Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής για συμμετοχή στην απεργία και τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ



ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Με το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται για ψήφιση, ετοιμάζεται νέα σφαγή και επιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, νέο χτύπημα στους ήδη πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, γοργή επέκταση των απολύσεων στο Δημόσιο, νέες περικοπές σε φάρμακα και στην υγεία.
Η ανεπάρκεια παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, τόσο από τους Δήμους, όσο και από το κράτος γενικότερα, με τις απολύσεις που ετοιμάζουν θα γίνει ακόμα χειρότερη. Τα ήδη υποβαθμισμένα χωριά μας θα υποβαθμιστούν κι άλλο.
Όλα αυτά θα αντιμετωπιστούν μόνο με τη διεύρυνση της κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας, με τη δημιουργία Λαϊκών Επιτροπών και Επιτροπών Αγώνα σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά της Νάξου, ώστε όλοι μια γροθιά, να βάλουμε φρένο στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, γκρεμίζοντας μνημόνια και αφεντικά με στόχο την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας όπου θα είμαστε κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουμε.
Καλούμε όλους τους κατοίκους, να δώσουν απάντηση στη συγκυβέρνηση, ΕΕ, και Τρόϊκα για όλα αυτά που ετοιμάζουν, με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 16 Ιούλη στην παραλία στο παλιό Δημαρχείο. 

                                                                                                                 ΚΩΜΙΑΚΗ
                                                                                                                14. 7. 2013