Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)
e-mail: pamenaxoy@yahoo.gr τηλ. : 6944693936 – 6906279789

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6-12-2011

Η συγκυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, συνεχίζοντας την άγρια αντιλαϊκή πολιτική, εφαρμόζει τον απαράδεκτο νόμο για την επιβολή του «Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών» (ΕΕΤΗΔΕ), στέλνοντας μαζικά στις λαϊκές οικογένειες, μέσω της ΔΕΗ , λογαριασμούς για την πληρωμή του, απειλώντας ότι διαφορετικά θα μας κόψει το ρεύμα.
Αρνούμαστε να πληρώσουμε το χαράτσι. Μπορούμε οργανωμένα να τα καταφέρουμε.
Πρόκειται για έναν ελεεινό εκβιασμό, που δεν πρέπει να περάσει.
Δεν είναι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια.
Ετοιμάζουν αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, 19% από 1-1-2012.

Αξιοποιούμε κάθε τρόπο για να μην πληρώσουμε το χαράτσι, ξεχωρίζοντάς το από τον υπόλοιπο λογαριασμό.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (ΑΤΜ) των τραπεζών. (Τοποθετούμε την κάρτα, πληκτρολογούμε ΡΙΝ και επιλέγουμε : Άλλες Συναλλαγές > Πληρωμή Λογαριασμών > ΔΕΗ. Πληκτρολογούμε : το ποσό χωρίς το χαράτσι > ΟΚ> Κωδικό Ηλεκτρονικής πληρωμής > ΟΚ).
Αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής και του λογαριασμού της ΔΕΗ, παραδίδουμε στην Γραμματεία του ΠΑΜΕ, για να τα παραδώσουμε μαζικά στη ΔΕΗ.
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε ΑΤΜ, να απευθύνονται σε γνωστούς, φίλους, συγγενείς που μπορούν να τους εξυπηρετήσουν, ή στο μέλος της Γραμματείας, Νίκο Κορρέ, (6944693936-2285024824).

Στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ, ενάντια στα χαράτσια, η γραμματεία Νάξου θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε όλη τη Νάξο, για ενημέρωση και οργάνωση του αγώνα.
                                                                      
ΠΑΜΕ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ