Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Κάλεσμα στο Δημ. Συμβούλιο από την Ευδ. Ψαρρά στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων του Δήμου, τους γονείς και κηδεμόνες, τα σωματεία των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το θέμα των συγχωνεύσεων.


 
 ΨΑΡΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ.
Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου         Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο
                                                                                


 Αύριο, Παρασκευή 25/2/2011 και ώρα 7.30μμ, συζητείται το 1ο θέμα του  δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο:
«Συζήτηση επί του θέματος συγχωνεύσεις, ιδρύσεις σχολικών μονάδων πρωτ/θμιας και δευτ/θμιας εκπαίδευσης και έκδοση απόφασης»

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Καλώ λοιπόν τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων του Δήμου, τους γονείς και κηδεμόνες, τα σωματεία των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς, τα 15μελή συμβούλια των σχολείων, τα τοπικά συμβούλια και τους τοπικούς εκπροσώπους να παρευρίσκονται στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να πάρουν θέση για το θέμα.
Η δική μας ήδη εκφρασμένη θέση είναι να μην καταργηθεί καμιά σχολική μονάδα. Τα επιχειρήματά μας θα κατατεθούν αναλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Να μη λείψει κανείς. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα  να παίζει με τη μόρφωση,  το μέλλον και τη ζωή των  παιδιών μας.
                                                                                      Νάξος, 24/2/2011