Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση του εκλεγμένου με τη Λαϊκή Συσπείρωση προέδρου της Τ.Κ. Κορωνίδας Δημήτρη Κορρέ για την καταγγελία του τοπικού συμβούλου κ. ΧωριανόπουλουΜε αφορμή την ανακοίνωση καταγγελία του Τοπικού Συμβούλου εκλεγμένου με τη Νησιώτικη πολιτεία Αντώνη Χωριανόπουλου και προκειμένου να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και παραπληροφόρηση αναφέρουμε τα εξής:
  1.  Η διαφωνία μου με την πρόταση του τοπικού συμβούλου δε σημαίνει μη τήρηση της συγκεκριμένης απόφασης.
  2. Όσο αφορά τη διαδικασία και τη στάση του προέδρου και των συμβούλων στα Τοπικά Συμβούλια, εμείς από την αρχή καλέσαμε και συνεχίζουμε να καλούμε τον κόσμο να παρακολουθεί τα συμβούλια και να συμμετέχει στις αποφάσεις, κρίνοντας και τη στάση και τις θέσεις  του καθενός μας.
  3. Το ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα και τη διεκδίκηση λύσεων , φαίνεται από την απουσία των τοπικών συμβούλων σε κάθε συλλογική δράση, όπως στην πρόσφατη συνάντηση για τις καταστροφές στον Απόλλωνα με τη δημοτική αρχή  και στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που συνδιοργανώθηκε με τη σύμφωνη γνώμη τους, από το Τοπικό Συμβούλιο και τους Συλλόγους Γυναικών Κωμιακής και Απόλλωνα.

Τέλος εμείς βλέπουμε σαν αρχή της Δημοκρατίας τη θέληση και τις αποφάσεις της κοινωνίας μέσα από συλλογικές διαδικασίες, όπως Λαϊκές Συνελεύσεις και  δεν θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με ανούσιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες λειτουργούν διασπαστικά και βάζουν εμπόδια στη διεκδίκηση λύσης στα οξυμένα προβλήματα που βιώνει ο τόπος.