Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής για την 24ωρη απεργία στις 6 Νοέμβρη



ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική από κυβέρνηση, Τρόικα και Ε.Ε., συνεχίζεται σε όλους τους τομείς. Έχουμε νέα υποβάθμιση στις παροχές υγείας, παιδείας. Η φοροληστεία και το «χαράτσωμα» των λαϊκών νοικοκυριών μεγαλώνει τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Η ανεργία κορυφώνεται.

Μαζικό, γενικευμένο, μόνιμο χαρακτήρα αποκτούν τα χαράτσια πάνω στη λαϊκή στέγη, τα οποία από το 2014 επεκτείνονται και στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, όπως σε αγροτεμάχια, οικόπεδα, βοσκοτόπια, εγκαταλελειμμένα  κτίσματα, στη κυριολεξία σε κάθε σπιθαμή γης.


Όλα αυτά για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται ένα καλά οργανωμένο λαϊκό εργατικό κίνημα. Ένα κίνημα που θα γίνει ποτάμι και θα σαρώσει μνημόνια και αφεντικά για να δημιουργήσει μια κοινωνία όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και θα είμαστε κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουμε.

Καλούμε όλους τους κατοίκους, να μη σκύψουν το κεφάλι, ούτε στα μέτρα που έχουν πάρει, ούτε σε αυτά που θα πάρουν ακόμα και να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ την Τετάρτη 6 Νοέμβρη στην παραλία (παλιό Δημαρχείο) στις 11π.μ.

                                                                                                                      ΚΩΜΙΑΚΗ
                                                                                                                      3/11/2013