Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Άλλαξε ο παπα .... Μαvώλης και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»

Κομματική Οργάνωση Κυκλάδων
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
«Άλλαξε ο παπα .... Μαvώλης και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»
 
   Η πρόσφατη προσχώρηση του βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, κ. Γ. Παπαμανώλη, στη ΔΗΜ.ΑΡ., επιβεβαιώνει την εκτίμηση του ΚΚΕ περί συγκοινωνούντων δοχείων.
Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία, δεν πρέπει να παγιδευτούν με τέτοιου είδους μετακινήσεις, ενόψει και των εκλογών, γιατί αυτές δεν αποτελούν αλλαγή πολιτικής στάσης, αλλά υπηρέτηση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής από άλλο πολιτικό φορέα.
Άλλωστε, ο καθένας κρίνεται, όχι μόνο από τα λόγια του, αλλά από τις πράξεις του. Και οι πράξεις του κ. Παπαμανώλη λένε, ότι υπήρξε στυλοβάτη ς της αντιλαϊκής πολιτικής, που εφάρμοσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου, σαν στέλεχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Καμία αυταπάτη λοιπόν, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στη ζωή των εργαζόμενων, από κόμματα - αναχώματα σαν τη ΔΗΜ.ΑΡ. και πολιτικούς σαν τον κ. Παπαμανώλη, που επανειλημμένα έχουν διακηρύξει ότι είναι στη διάθεση του αστικού συστήματος, ακόμη και από κυβερνητική θέση μαζί με το ΠΑΣΟΚ.
Μπροστά στις εκλογές, καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, τη μόνη σήμερα πολιτική δύναμη, που έγκαιρα προειδοποίησε για τις αιτίες της κρίσης και οργάνωσε την πάλη των εργαζομένων. Ένα ισχυρό ΚΚΕ από τις εκλογές θα είναι ανάσα για τους εργαζόμενους και την οργάνωση του αγώνα τους.
Θα είναι μεγαλύτερο εμπόδιο στην εφαρμογή της αντιλαϊκή ς πολιτικής, από όποια κυβέρνηση και αν προκύψει.
 
22 Μάρτη 2012