Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάξο

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάξο με τη συμμετοχή εργαζόμενων, άνεργων, επαγγελματοβιοτεχνών, γυναικών, συνταξιούχων, αγροτών και μαθητών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας.

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά το τέλος της συγκέντρωσης και της πορείας που ακολούθησε, η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους απεργούς εργάτες και εργάτριες, τους νέους και τις νέες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυταπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά που συμμετείχαν στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Τονίζοντας πως με τη σημερινή συμμετοχή τους στην απεργία έστειλαν μήνυμα αντίστασης στην ένταση της αντεργατικής πολιτικής και απόρριψης των μέτρων που γενικεύουν τη φτώχεια και παγιώνουν την εξαθλίωση.

Αναλύτικά το Δελτίο Τύπου:

Η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους απεργούς εργάτες και εργάτριες, τους νέους και τις νέες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυταπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά που συμμετείχαν στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Νάξου, τη Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής και τους μαθητές της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου Τραγαίας που συμμετείχαν στην απεργία και τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και απηύθυναν χαιρετισμό. 
Με τη σημερινή συμμετοχή τους στην απεργία έστειλαν μήνυμα αντίστασης στην ένταση της αντεργατικής πολιτικής και απόρριψης των μέτρων που γενικεύουν τη φτώχεια και παγιώνουν την εξαθλίωση.
Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και επιχειρηματικοί όμιλοι να μην αισθάνονται ήσυχοι. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ την πάλη μας απέναντι στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και τόπο δουλειάς να δώσουν με την ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση τους στα σωματεία, άμεση και μαχητική απάντηση στις συνθήκες της σύγχρονης σκλαβιάς που μας προετοιμάζουν. Να τσακίσουμε το κλίμα της αδράνειας και της ηττοπάθειας που σπέρνει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.