Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΠΑΜΕ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)
e-mail: pamenaxoy@yahoo.gr τηλ. : 6944693936 – 6906279789

Η υγεία και η ζωή μας βρίσκονται σε κίνδυνο προκειμένου να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων. Με την άγρια εκμετάλλευση στους τόπους δουλειάς, τη φτώχεια, την ανεργία, τη δουλειά ως τα 70, τα λουκέτα, την ιδιωτικοποίηση του νερού κ.ά., Κυβέρνηση, Ε.Ε., ΔΝΤ και τα κόμματα που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, δεν υπολογίζουν ούτε την υγεία μας.
Είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι γιατί μετατρέπουν τη λαϊκή ανάγκη και δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στην πρόνοια, σε ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, απρόσιτο για όλο και περισσότερους.
Η κατάργηση 3.000 κρεβατιών και 330 κλινικών στα δημόσια νοσοκομεία, η παραχώρηση 500 κρεβατιών στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, η συγχώνευση προνοιακών ιδρυμάτων, η μείωση του υγειονομικού προσωπικού, έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα μέτρα που αύξησαν τις πληρωμές για φάρμακα και εξετάσεις. Όλα αυτά συνιστούν ραγδαία επιδείνωση των λαϊκών αναγκών στην υγεία. Δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αναμονή και αυταπάτες.
Μη νομιμοποιείτε, απορρίψτε αυτήν την πολιτική που βάζει υποθήκη την υγεία μας, προκειμένου να σωθεί και να ενισχυθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, με ακόμα πιο ισχυρή την πλουτοκρατία και με ισοπεδωμένα τα δικαιώματά μας.
Tο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου, για την επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου (εφημερίες - τριτοκοσμικές συνθήκες καθαριότητας - ελλείψεις σε προσωπικό, ιατρικό εξοπλισμό, υποδομές – στελέχωση αγροτικών ιατρείων κλπ).
Απαιτούμε την αναβάθμιση το Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου, τη στελέχωση του με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για σωστή και πλήρη κάλυψη των αναγκών του νησιού σε θέματα υγείας.
  • ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ – ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. - Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ
  • ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΠΑΜΕ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ